Molly Me

MollyMe ble etablert i Lindås senter april 2008 av Aina Holsen Fjellanger. MollyMe selger mote, bunad, garn. En spesiell kombinasjon som fungerer veldig bra. Vi har lang erfaring på alle tre områder.
I butikken finner du også lokal produserte ting fra bl.a. LiseKdesign. MollyMe selger gode, trendy kvalitets- moteklær til dame. Prisene er fornuftige og personalet legger spesielt vekt på god service og kundeoppfølging. Du får god hjelp til fargevalg og hvilke klær som best passer deg.

Vi har også noe kjøkken/bake produkter for salg. I butikken på Lindås har vi ett lite utvalg tilgjengelig, men vi bestiller gjerne til deg om det er noe du ønsker! Alt som er i nettbutikken av kjøkken/bake produkter er basert på bestilling.

Bunad
MollyMe syr bunad fra Nordhordland, Sogn og Hardanger til dame. Til herre syr vi Nordhordlands bunad. Vi har mange års erfaring og leverer hvert år bunad til mange fornøyde kunder fra hele Norge. Bunaden syes etter mål og nøye tilpassing. Ta kontakt eller kom innom for en bunads prat. Du kan også ringe eller sende en epost om du har sporsmål eller vil avtale tid.

LiseKdesign

LiseKdesign er et strikkefirma som holder til på Leknes i Nordhordland utenfor Bergen. Firmaet eies av Lise Kristine Viken som er designer og produsent av produktene.
Hoved kolleksjonen er luer, leggvarmere og pulsvanter.
Produktene selges hos MollyMe i Norge og i butikken Nordic Galleri i Minnesota, USA

MollyMe-LOGO-lres

Opningstider

Mån-ons: 10.00-17.00
Tor-fre: 10.00-18.00
Laurdag: 10.00-15.00

 

Telefon
915 59 035

E-post
mollyme@mollyme.no

Heimeside
http://www.mollyme.no/

Facebook